Kan je bij het circuit parkeren?

Het circuit heeft geen officiële parkeerplaats, dus om te parkeren in Monaco moet u gebruik maken van één van de openbare parkeerterreinen van het vorstendom, die tijdens het raceweekend erg druk zullen zijn.

Houd er rekening mee dat veel van de straten in de buurt van het circuit tijdens het raceweekend alleen toegankelijk zijn voor voertuigen van inwoners of speciale vergunninghouders, en dat er waarschijnlijk veel verkeer zal zijn in heel Monaco. We raden u ten zeerste aan alternatieve vervoersopties te verkennen om het circuit te bereiken.