Hoe kom ik bij het circuit?

ROUTEBESCHRIJVING

MET DE AUTO

De beste snelweg om de Hungaroring te bereiken is de snelweg 3 (M3). Vanuit Boedapest verlaat je de snelweg bij afrit 19 en borden wijzen je vervolgens rechtstreeks naar het circuit. Verlaat Nyíregyháza bij afrit 23. Op dezelfde manier wijzen borden je rechtstreeks naar het circuit.

Als je vanuit het nabijgelegen Mogyoród komt passeer je Kerektó en kan je de borden naar Gate 2 en Gate 8 volgen. Vanuit Kerepes reis je door Szilasliget, waar borden je naar Gate 2 en Gate 3 brengen. Deze borden brengen je naar de gratis parkeerplaatsen.

MET OPENBAAR VERVOER

Als je in Boedapest verblijft, is bus 321 de gemakkelijkste manier om bij het circuit te komen. Deze stopt in Boedapest: Újpest-Városkapu XIII. ker. (Újpest Stadspoort XIII); Újpest-Központ; Árpád Kórház (Árpád-ziekenhuis); Széchenyi tér (Széchenyi-plein); Juhos u.; en Szántóföld u.

Hij zet je af bij het circuit. Als je via poort 5, 6, 7 of 8 binnenkomt, stap je uit bij de halte Hungaroring. Als je via poorten 2, 3 of 4 binnenkomt, blijf dan nog twee haltes in de bus en stap uit bij de halte Aquarena, die aan de noordkant van het circuit ligt.

MET DE TAXI

Als je van plan bent om per taxi naar het circuit te reizen, zorg er dan voor dat je gebruik maakt van een dienst met een vergunning. Deze zijn te herkennen aan een bedrijfslogo op het bestuurdersportier en de prijzen op de zijkant van de auto. Taxi's zonder vergunning lijken op de officiële, maar hebben deze informatie niet.

Uber is niet actief in Hongarije. Alternatieven zijn Bolt en Taxify, die kan je downloaden als app voordat je op reis gaat.