Hoe kom je bij het circuit?

Met de bus

Er rijden verschillende autobusroutes door de stad en stoppen bij verschillende metrohaltes waar je kunt overstappen op de metro naar het circuit. Het drukke Grand Prix-verkeer kan er echter toe leiden dat deze diensten niet de snelste manier zijn om het circuit te bereiken.

Met de trein:

Je kunt een hoofdtrein nemen naar het station van Montreal. Vanaf hier moet je overstappen op het circuit met een ander vervoermiddel, zoals de metro.

De metro rijdt door de hele stad en stopt op het circuit bij het station Jean-Drapeau. Dit is de meest populaire manier om het Circuit Gilles-Villeneuve te bereiken, maar houd er rekening mee dat er een wandeling van 10-25 minuten is, afhankelijk van je standlocatie.

Met de taxi:

Taxi's kunnen van en naar het circuit rijden. Probeer van tevoren een pick-up te regelen om te voorkomen dat u aan het einde moet wachten.

Per boot:

In het hoogseizoen vaart er ongeveer een keer per uur een boot van Montreal Quays naar het eiland.