Wanneer ontvang ik mijn tickets en hoe worden ze bezorgd?

Meestal zijn tickets fysieke tickets die u van tevoren per koerier ontvangt. Sommige circuits bieden ook kassacollecties aan voor latere boekingen, en e-tickets worden op grotere schaal beschikbaar. De bezorgopties voor uw specifieke evenement worden duidelijk uitgelegd tijdens het afrekenproces.

We begrijpen dat u uw tickets graag wilt ontvangen, en wij willen ze graag bij u bezorgen. Alle tickets worden centraal aangemaakt door het desbetreffende circuit, en zodra deze klaar zijn, sturen wij ze naar u toe. De exacte datum hiervan varieert, afhankelijk van de race en het moment van boeken. Om fraude te minimaliseren, geven veel circuits pas twee tot vier weken vóór het evenement de tickets vrij. Om deze reden kunnen wij helaas geen exacte leverdatum geven, totdat het circuit uw tickets vrijgeeft.

Koerier aflevering

Voor veiligheid en snelheid worden tickets verzonden met DHL Worldwide Express voor bezorglocaties buiten het Verenigd Koninkrijk, en Royal Mail Special Delivery voor bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk. In beide gevallen sturen wij u een traceernummer voor de levering wanneer ze worden verzonden, en dient iemand beschikbaar te zijn om voor de levering te tekenen. Indien u normaal gesproken overdag niet thuis bent, is het geen probleem om een alternatieve persoon/alternatief adres (zoals uw werkplek) aan te wijzen om uw tickets te ontvangen.

Als u zich zorgen maakt over overlappende reisplannen, laat het ons dan weten. Indien nodig, kunnen wij ervoor zorgen dat de tickets tijdens uw reis rechtstreeks naar uw hotel/verblijfplaats worden gestuurd, om samen te vallen met uw reisplannen.

Voor internationale evenementen bieden wij u ook de mogelijkheid om uw vertrekdatum door te geven tijdens het afrekenen, en kunnen wij de vrijgave van tickets, in relatie tot uw vertrek, volgen. Wanneer uw tickets nog niet beschikbaar zijn, nemen wij contact met u op om alternatieve bezorgopties te bespreken.

Kassacollectie

Voor sommige evenementen kunnen wij ook kassa-afhaling aanbieden, als alternatief voor koeriersbezorging. Waar aangeboden, komt deze bezorgmogelijkheid vaak pas beschikbaar voor nieuwe boekingen, dichter bij de evenementdatum. Vanwege het grote aantal bezoekers zou het namelijk onpraktisch zijn voor de locatie, om dit aan alle klanten aan te bieden. Bezoekers dienen dan tijdens het raceweekend naar het aangewezen afhaalpunt te gaan om hun tickets op te halen.

Om veiligheidsredenen zullen wij u vragen om een persoon bij naam op te geven, en een afhaalbrief af te drukken om bij aankomst aan de kassa, samen met een identiteitsbewijs te presenteren. Uw ophaalbrief wordt ongeveer tien dagen voor het evenement naar u gemaild, zodra de ophaalgegevens door het circuit zijn bevestigd.

E-tickets

Sommige circuits kunnen nu e-tickets uitgeven als alternatief voor fysieke tickets. De e-tickets worden naar ugemaild om af te drukken, en bij aankomst op het circuit te presenteren. Indien beschikbaar, wordt de bezorgoptie van het e-ticket vermeld bij het afrekenen.

Houd er rekening mee dat ook e-tickets vaak pas tien dagen voor het evenement worden vrijgegeven, dus u ontvangt ze mogelijk niet meteen.

Geschenken

Wanneer de tickets een geschenk zijn, kunt u wellicht één van onze cadeaubonnen als een tastbaar alternatief beschouwen, totdat de tickets arriveren.